Testimonials"Na een lange periode op aanraden van de reguliere gezondheidzorg van alles gedaan te hebben (zonder resultaat), ben ik in december 2018 voor het eerst bij Checkpoint4U in Gilze geweest. Ik voelde me direct op mijn gemak en vond het fijn dat ze me heel helder konden uitleggen wat ik zou kunnen doen om mijn gezondheid op een hoger niveau te brengen. Ik heb de adviezen nauwgezet opgevolgd en al na twee maanden was er een duidelijke verbetering zichtbaar en dat is best snel. Ik merk vooral dat ik veel minder vocht vasthoud dan vóór die tijd. Ik ben heel blij met haar fantastische adviezen en ga absoluut op deze weg door. Ik verwacht namelijk dat ik op deze manier ook op ander vlak verbetering zal gaan zien (en merken).""Een aantal maanden geleden kwam ik erachter dat de medische wereld mij niet meer kon helpen bij mijn klachten. Ik was al 2 jaar moe, zo moe dat ik 5 van de 7 dagen overdag even moest slapen. Voor een jonge vrouw van 35 is dat niet normaal. Na opgeloste schildklierproblemen en na de bevallingen van onze 2 jongetjes bleef ik maar moe. Ik koos ervoor om verder te gaan kijken. 

Ik werd nieuwsgierig naar het concept en heb de praktijk gebeld. Meteen voelde het vertrouwd en fijn en mede daardoor heb ik een afspraak gemaakt. Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was in het begin, het is toch een alternatieve geneeswijze en dit was anders in mijn hoofd en niet ‘normaal’. Ik ben zo dankbaar en trots op mezelf dat ik me over deze oordelen heen heb gezet en heb geluisterd naar mijn intuïtie. Er moest iets veranderen en ik wist dat Checkpoint4U me kon helpen.

De resultaten zijn verbluffend, na 6 weken hoefde ik al niet meer overdag te slapen. Ik ben in drie behandelingen zo geholpen. Mijn energieniveau is gestegen, ik ben afgevallen, voel me vitaler en rare kwaaltjes zijn verholpen en inzichtelijk geworden.

Puur door gebalanceerde en andere voeding, veel water drinken en het slikken van de juiste vitaminen en mineralen.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar en raad Checkpoint4u dan ook van harte aan. Iedereen is het namelijk waard om zich fit en vitaal te voelen. Neem jezelf en je klachten serieus en ga naar deze kanjers toe.""Veel wijzer geworden! Helemaal super."

Jasper Houwen"Zeer kundig, professioneel en goede adviezen!"

Peter van Noort"Omdat je denkt dat je alles hebt gehad en denkt dat het toch niet helpt…….MIS…… het helpt wel!!! Het is beter om de eerste sessies over te slaan en meteen naar Checkpoint4U te gaan!! Bespaart je veel dokters geloop en een hoop ellende!!!!"

- Joke Smits"Omdat ze meer doen dan alleen je lichamelijke problemen oplossen!!!"

- Mark de Leeuw"Ooit al een check gehad, en nu weer onder behandeling voor mijn spieren. Heb nu het advies gekregen om na een aantal massages weer een check uit te voeren, om te zien wat het resultaat is van de behandelingen.

Iedereen aan te raden..!!"

- Lotte Ballemans"Jullie werken met passie voor de ander. Hebben kennis in huis en blijven door ontwikkelen."

- Nannette Vilders"Omdat ze goed zijn"

- Diana Vereggen"Voor een kundig advies en een mooie glimlach."

- Marianne Tol"Omdat je er heel veel baat bij kunt hebben"

- Anneke van Rijn"Voor kundige behandeling en hartsverbinding"

- Meike Klomp"Omdat het echt werkt!"

Marrêt Van Den Heuvel-van Gool"Op weg naar een gezonder lichaam (en geest) met de hulp en begeleiding van een top therapeut"

- Pauline Trum