Het ontstaan van Checkpoint4U

Het begon allemaal op de Alp!

Al sinds 1978 zijn wij vriendinnen. In 2013 hebben we de Alpe d’Huez gefietst. Daar is het idee ontstaan om eens preventief te gaan werken. Dus onze know how en expertise in zetten om mensen in-en voor te lichten om zo de gezondheid van mensen te verbeteren, zodat ze zo lang mogelijk fit en gezond blijven, en daardoor hun mooiste leven kunnen leven. We zijn in 2013 onze praktijk uit passie gestart, passie voor gezondheid. Inmiddels hebben veel mensen hun weg naar onze praktijk weten te vinden. Mensen die bewust kiezen om met hun gezondheid bezig te zijn.

Yvonne Janssen

Het is mijn missie om jou te helpen met je gezondheid en vitaliteit.
Jarenlang was ik zelf ongerust en twijfelde ik hoe ik meer energie en daardoor blijdschap in mijn onderneming en leven kon krijgen. Al enige tijd kampte ik met ms en wilde ik weten hoe ik de regie kon nemen over mijn eigen leven.

Inzicht krijgen en in kaart brengen zodat je meteen weet wat je kunt doen om je gezondheid te herstellen en verbeteren werd mijn doel.

Als zelfstandige is het belangrijk om je vitaal te voelen waardoor je vol vertrouwen je meest gezonde en energieke leven kan leiden.
Ik doorliep Mavo, MBO en HBO+ en studeerde paramedische & orthomoleculaire geneeskunde en voeding. Nu help ik anderen met mijn kennis en inzicht en voel ik me supergoed! Zelf de regie nemen geeft je een boost!

Katinka Molenschot

Passie voor gezondheid, dat is altijd mijn drijfveer geweest voor het werken in de zorg. Ik houd wel van een uitdaging en daarom is mijn doel een preventieve scan voor iedereen in Nederland, klachten voorkomen in plaats van herstellen. Help je mee om mijn doel te bereiken?

Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt in verschillende disciplines van de zorg ben ik me daarna gaan toeleggen op de complementaire kant. Nog iedere dag leer en lees ik veel, zodat ik altijd up to date ben van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Ook voor volgend jaar heb ik mijn opleiding alweer uitgekozen.

Wil jij ook het beste van twee werelden dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je graag.

over ons over ons