Energievol ondernemen

Energievol ondernemen

Soms heb ik het ook: zo’n dag waarop ik futloos op de fiets stap naar mijn kantoor. Bij aankomst kijk ik vol jaloezie naar anderen die bruisend van de energie naar binnen stappen. Ik begin toch vol goede moed aan het bedenken van nieuwe ideeën om ons bedrijf te laten groeien, maar krijg niets op papier. Op die momenten denk ik aan de tips die we anderen geven om energievol te ondernemen:



- Ik neem direct een groot glas citroenwater. Dit heldere goedje zorgt voor een optimale werking van organen en voert afvalstoffen af. Als je bij het opstaan meteen een paar glazen water drinkt, kom je sneller op gang.



- Ik plak de electrode stickers op mijn benen voor de bodyscan en check waardoor het komt dat ik zo moe en futloos ben. En inderdaad: mijn afvalstoffen werden niet goed genoeg afgevoerd. Dat kan komen door UV-licht, intensief sporten, vervuilde lucht en teveel stress.



- Ik vraag mezelf af wat me onbewust tegenhoudt om te kiezen voor een hoog energielevel. Mijn hoge energielevel is ook mijn valkuil. Snel ben ik geneigd om teveel hooi op mijn vork te nemen. Dus je kan stellen dat het mijn kracht is, maar soms ook mijn kruis. De balans vinden is altijd een mooie uitdaging. En dat gaat me steeds beter af. In de praktijk vertel ik vaak tegen mijn cliënten: ‘Een nee tegen een ander is een ja voor jezelf.’ Best een cliché maar we maken ons er allemaal wel eens schuldig aan.



- De eerste stap die ik nu kan zetten: de dag structuur geven en gaan wandelen met mijn honden, dat geeft veel rust, heerlijk. Zeker in deze tijd van het jaar…. Mijn mindset is weer scherp.


Nieuws /

Photos by rawpixel.com from Pexels


Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt doen om energievol te ondernemen? Maak een afspraak voor de bodyscan met persoonlijk advies. Of meld je aan voor de gratis strategiesessie via skype (bodyscan niet inbegrepen)



www.checkpoint4u.nl