Medische check up in Nederland, inclusief borstonderzoek

Bij ons kunt u terecht voor een medische check up in Nederland. Desgewenst kan daarbij ook een (preventief) borstonderzoek uitgevoerd worden. De check-up geeft u meteen een compleet en nauwkeurig overzicht van uw gezondheidstoestand en kan de behandeling van eventuele klachten eens zo trefzeker maken. Voelt u de nood aan een complete medische check up in Nederland? Informeer dan hier naar onze mogelijkheden.
Op basis van de metingen kunnen we u helpen om een correcte staat van uw lichaamsgezondheid op te maken en u bijstaan met ons professioneel advies voor betere leef-, voedings- en bewegingspatronen op uw maat.

Borstonderzoek

Desgewenst kan u uw medische check-up bij ons uitbreiden met een thermografie, een infraroodscreening. Dat is een onschadelijke en zachtaardige test, die op zoek gaat naar de borstgezondheid. Zo kan een thermografie de fysiologische veranderingen in de borst weergeven. Bovendien is het een passend alternatief voor vrouwen waarbij het nemen van een mammografie onmogelijk is. Dit is voor elke vrouw een helder, pijnloos, stralingsvrij onderzoek.


Meer informatie