HEALTHSCAN BORSTONDERZOEK

Met de Healthscan maken we gebruik van een infraroodcamera. Op deze manier leggen we fysiologische processen vast. Denk hierbij aan warmteverschillen en bloedvatpatronen. Wij verrichten het onderzoek en de resultaten worden beoordeeld door IAMT gecertificeerde medici, artsen of therapeuten. De resultaten bespreken we in een persoonlijk consult waarbij je inlichting en voorlichting krijgt hoe je, je gezondheid kan verbeteren en herstellen.

Veel dames kiezen ervoor om op deze manier hun borstgezondheid in kaart te brengen, het is namelijk veilig en pijnloos. Bovendien weet je na afloop precies wat je moet doen om je borstgezondheid te verbeteren en te behouden.

De kleuren geven een inzicht in de temperatuur en daardoor ook over bepaalde processen in de borsten.Met deze methode kunnen we duidelijkheid geven over de gezondheid van je borsten. Je krijgt een helder advies dmv een persoonlijk rapport en hierin wordt aangeven welk risico er is op onwenselijke veranderingen. Dit onderzoek van de borsten richt zich op de preventie van eventuele afwijkingen, zonder röntgenstraling en enige aanraking van de borsten. Duidelijk, helder en zeer preventief, zodat het lichaam geen voedingsbodem kan worden voor ziekten.

Deze Healthscan geeft inzicht in jouw borstgezondheid, en dit is wat je krijgt:

  • pijnloze, veilige beeldopname van het borstweefsel door middel van onze infraroodcamera.
  • je eigen gezondheidsrapport beoordeeld door een IAMT gecertificeerd deskundige (dit kan een arts zijn of een therapeut)
  • overleg, tips en adviezen voor het behouden van gezond borstweefsel en lymfe

Foto's / Borstonderzoek